Het meest interactieve museum van Brussels

Leuke activiteit om te doen met familie of vrienden

Het is zondag en je weet niet wat je in Brussels moet doen om je gedachten te verzetten. Je hebt al de verschillende activiteiten van onze mooie grote stad met je vrienden gedaan. Je hebt je vrienden, je partner, je kinderen al overal mee naartoe genomen en ze zijn het beu om steeds dezelfde activiteiten te doen. Je bent op zoek naar een interessant en leuk uitstapje. En dat alles natuurlijk voor een redelijk budget… Welkom bij Illusion Brussels!
Bereid je bezoek voor

Een museum met illusies, zegt u?

Illusion Brussels profileert zich als een klein museum van het ongelooflijke. Elk gepresenteerd element zal je onmogelijk of contra-intuïtief lijken. Sommige zijn simpele illusies, fijn geselecteerd en gepresenteerd met smaak en soberheid. Anderen zullen goocheltrucs zijn of toveren. En voor het hoogtepunt van de show, zullen er zogenaamde technologische wonderen zijn.
Dingen die we op internet kunnen zien en waarvan we denken dat ze nep zijn. Bij Illusion Brussels kun je ze met je eigen ogen zien, ze fotograferen of filmen.

Illusion Brussels - museum van illusie

Bijna op de Grote Markt

Ons museum, Illusion Brusselss, bevindt zich in de beroemde wijk van de Grote Markt in Brussels, waardoor u uw bezoek kunt afronden met een kleine wandeling door de straatjes van het historische stadscentrum...

Illusion Brussels - museum van illusie

Als je ooit dit soort museum hebt bezocht, aarzel niet - er zijn maar een paar illusies gemeen tussen de verschillende musea die dit soort activiteiten aanbieden. Vele van de illusies die hier worden aangeboden, zijn uniek en zijn nog niet elders in de wereld tentoongesteld.